Bericht versturen
Guangzhou Longchuang Intelligent Packing Equipments Co., Ltd
Guangzhou Longchuang Intelligent Packing Equipments Co., Ltd Bedrijfprofiel
Bedrijfprofiel
Huis >
Guangzhou Longchuang Intelligent Packing Equipments Co., Ltd Bedrijfprofiel
Ongeveer ons
Contactpersonen
Contactpersonen: Ms. Mia Liu
Fax: 86-020-39181558
Contact opnemen
Post ons

Guangzhou Longchuang Intelligent Packing Equipments Co., Ltd

Guangzhou Longchuang Intelligent Packing Equipments Co., Ltd
Guangzhou Longchuang Intelligent Packing Equipments Co., Ltd
Guangzhou Longchuang Intelligent Packing Equipments Co., Ltd
Main Market:
Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd
Business Type:
Fabrikant , Exporteur , Verkoper
Brands:
longchuang
No. of Employees:
>100
Jaarlijkse verkoop:
4000000-9000000
Oprichtingsjaar:
2009
Export p.c:
60% - 70%
Company Details

China Guangzhou Longchuang Intelligent Packing Equipments Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Over.LONGCHUANG

Guangzhou Longchuang Intelligent Equipment Co., Ltd.(hierna Longchuang genoemd) is gelegen in de derde wereldklasse metropool in het land en de zevenentwintigste in de wereld - de prachtige kuststad Pearl River Delta stad: Guangzhou, met een ontwikkeld economisch systeem en een handig vervoerssysteem (vliegtuig, hogesnelheidstrein, trein, stedelijk spoor, metro, grote zeehaven, enz.).

Longchuang gelooft dat het onze verantwoordelijkheid is om intelligente productielijnapparatuur en intelligente verpakkingslijnapparatuur te leveren voor productie- en verwerkingsbedrijven in de voedselindustrie,medicijnen, dagelijkse chemicaliën, speelgoed, elektronische apparaten, hardwareaccessoires, meubelaccessoires en andere industrieën.De trend van het wereldwijde dorp en de wereld fabriek is bestemd voor dit Wereldwijd opererende bedrijven kunnen dienen en voldoen aan de behoeften van meer en meer kleine, middelgrote en grote ondernemingen van over de hele wereld.

Onze verpakkingsmachines hebben de functies van automatische aanvulling van materialen, automatisch tellen, wegen, kwantificeren, automatisch verzegelen, automatisch zak snijden,automatisch vervoer van eindproductenDe rol van de toegevoegde waarde van de verpakkingsmachine is dat de verpakkingsmachine, de verpakkingsmachine, de verpakkingsmachine, de verpakkingsmachine, de verpakkingsmachine, de verpakkingsmachine, de verpakkingsmachine, de verpakkingsmachine, de verpakkingsmachine, etc.

Het bedrijf volgt het concept "de aarde is één familie", onderzoekt de marktvraag en de voorkeuren van de consument diepgaand, levert professionele en hoogwaardige apparatuur,een productgarantie van één jaar verleent, levenslange onderhoudsdiensten en biedt klanten opleiding van personeel en apparatuur, technisch advies en onderhoud na verkoop.Langdurige levering van onderdelen voor apparatuur en andere naverkoopdienstenDe behoeften van de gebruikers zijn ons eeuwige streven en de zorgen van de consument zijn het startpunt voor onze vooruitgang.en wij zijn toegewijd om u te voorzien van meer geschikte, meer bevredigende en kosteneffectieve apparatuur, evenals het leveren van kwalitatief hoogwaardige pre-sales, in-sales en after-sales diensten om uw meer bevredigende partner te worden.

 

Doel:Verenig alle krachten die kunnen worden verenigd, en geef je heelhartig meer geschikte, meer bevredigende en meer kosteneffectieve slimme apparaten.

Een idee:Eén familie op aarde

Missie:Door middel van langetermijnrelaties, bieden meer bevredigende slimme apparaten aan klanten over de hele wereld; door middel van langetermijnwin-win ontwikkeling,Longchuang wordt een betere carrièreontwikkelingsplaats voor werknemers..

Zicht:Om de meest tevreden intelligente apparaten te bieden aan geselecteerde klanten door middel van langdurige contacten, zodat Longchuang medewerkers heeft een warm huis, partners vertrouwd door klanten,Het is de bedoeling van de Commissie om de.

 

 

 

OEM/ODM

Pre-Sales de Dienst

1. Aanbiedings nauwkeurig citaat als wij details van u producten kennen.
2. Verzend ons uw producten makend zaksteekproef.
3. Bezoek op om het even welk ogenblik onze fabriek.


De naverkoopdienst

1. Opleiding om machine te installeren en te gebruiken vóór levering.
2. Leveringsmachine met handboek. Aanbiedingsvideo.
3. Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee.

 

China Guangzhou Longchuang Intelligent Packing Equipments Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

China Guangzhou Longchuang Intelligent Packing Equipments Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

History

Intelligent de Verpakkingsmateriaal van Guangzhoulongchuang. , opgericht in 2009, zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van en de productie van automatische verpakkingsmachine voor korrelig, poeder en vloeibaar materiaal.
In het begin van 2011 begint overzee marketing, uitvoerend in Zuid-Amerika, Centraal en Zuid-Azië, Europa en Afrika en andere delen van de wereld.


In 2013 ontwikkelde met succes stabiele wegende precisie verpakkende machines. De stabiliteit is in de voorrij van de verpakkende machineindustrie.
Begin 2015, onderzocht een soort hoge snelheids wegende verpakkende machine, is de gemiddelde snelheid tweemaal zo hoog zoals de gewone machine, die de traditie van de snelheid van de verpakkingsmachine breken, die zeer de efficiency en de productiviteit heeft verbeterd. Wat meer, heeft longchuang is een aantal octrooien op het gebied van verpakkingsindustrie tot dusver ontvangen.

Our Team

Co. van het de Verpakkingsmateriaal van Guangzhoulongchuang ontwikkelt Intelligent, Ltd een totaal van 60 werknemers, R&D-team met rijke ervaring nieuwe producten en voor pas het overeenstemmen van het karakter van uw producten en plaats aan. Om het even welk raadplegen en vragen zullen gekregen van onze professionele verkoop spoedig antwoorden. Elk plaatste van machine zal werkend 24 uren vóór levering.

R&D-Afdeling
90% van ingenieur is gediplomeerd van universiteit, majoor in vormspecialiteit, hebben de meesten van hen 5 jaar ervarings bij het maken van vorm. Zij zijn bekwaam en volledig van innovatie kan de geest, maken volgens ontworpen ontwerp en het vereisen van grootte vormen.

 

Marktafdeling
De marktafdeling, die marktonderzoek doen, en identificeert nieuwe klanten, verstrekt de efficiënte steun voor de Verkoopafdeling zich uitbreidt.

 

Verkoopafdeling
Communiceer met klanten over producten, kiest de hulpklant geschikt en verstrekt de beste oplossing, en communiceert met productieafdeling.


Productieafdeling
Het personeel van de productieafdelingverrichting leidt strikt op vóór in werking stelt de machine, zullen zij aandacht aan elke details, besteden om de kwaliteit te verzekeren.

 

QC Afdeling
De producten zullen strikt gecontroleerd worden, zullen de afwerkingsproducten vóór levering worden getest, om ervoor te zorgen zijn elke producten kwalificeren.

 

China Guangzhou Longchuang Intelligent Packing Equipments Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0