Bericht versturen
Guangzhou Longchuang Intelligent Packing Equipments Co., Ltd
producten
nieuws
Huis > nieuws >
Company News About Hoe koop ik een automatische voedselverpakkingsmachine?
Evenementen
Contactpersonen
Contactpersonen: Ms. Mia Liu
Fax: 86-020-39181558
Contact opnemen
Post ons

Hoe koop ik een automatische voedselverpakkingsmachine?

2023-05-17
Latest company news about Hoe koop ik een automatische voedselverpakkingsmachine?

Hoe koop ik een automatische voedselverpakkingsmachine?

Wanneer u een automatische voedselverpakkingsmachine koopt, moet u eerst rekening houden met de situatie van het verpakkingsproduct van de klant, inclusief de grootte van de voedselverpakkingszak, de verpakkingshoogte,en verpakkingssnelheidsvereistenOp basis van deze factoren wordt bepaald welk specifiek model moet worden gekozen.

 

Volgens de belangrijkste structuur en configuratiecomponenten van de kleine voedselverpakkingsmachine moet een automatische voedselverpakkingsmachine van hoge kwaliteit de volgende basisvoorwaarden hebben:

 

1Het PLC-besturingssysteem wordt geselecteerd op basis van de kwaliteit, omdat het besturingssysteem het kernbesturingssysteem van de gehele machine is.of de kwaliteit van het besturingssysteem rechtstreeks van invloed is op de stabiliteit en de levensduur van de machine, moet het controlesysteem dus in staat zijn om een goed merk te garanderen, de producten van de bedrijven van de industrie, zoals Taiwan geïmporteerd Taiwan, Japan geïmporteerd Mitsubishi,de invoer van Siemens en andere merken is het kiezen waard.

 

2De elektrische componenten moeten worden gekozen bij standaard lage spanningsfabrikanten om de veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid te waarborgen.omdat het elektrische besturingsonderdeel het brein is van de verpakkingsmachineDe samenstelling van de besturingslijn van de gehele machine moet zorgen voor het gemak van het onderhoud en de veelzijdigheid en standaardisatie van de onderdelen. It is strictly forbidden to use the old series of electrical switches and other components of the old model system that have been clearly eliminated by the Ministry of Electrical and Mechanical Services (such products reduce the cost of the manufacturer, maar het probleem voor de gebruiker vergroten).

 

3- De staalconstructie van de gehele machine moet voldoen aan de eisen van frequent gebruik, van het materiaal tot de dikte,in het bijzonder de structuur en het materiaalgebruik van het met het materiaal in contact komende deel moeten voldoen aan de eisen van de voedselhygiëne en de standaarddikte en -sterkte.

 

4Het uiterlijk van de gehele machine moet redelijk, mooi zijn en voldoen aan de behoeften van professionele gestandaardiseerde elektromechanische producten, met basisveiligheid,verschillende aanwijzingen in de belangrijkste posities moeten volledig en duidelijk tekenen, moet op het bord het aantal apparatuur, de datum van levering, de technische parameters en de uitvoeringsnormen worden vermeld.

 

5.De huidige norm die door fabrikanten van voedselverpakkingsmachines wordt toegepast, is de norm GB/T9177-2004.Het onderscheid tussen de modelmachines wordt hoofdzakelijk bepaald door de breedte van de afdichtingszak van de machine.. Natuurlijk zijn er veel niet-standaard modellen die behoren tot de speciale vereisten van de gebruikers. kleine zak voedselverpakkingsmachine, automatische voedselverpakkingsmachine, zak voedselverpakkingsmachine,verpakkingsmachine voor levensmiddelen, automatische deeltjesverpakkingsmachine verpakkingsmachine.